TYR Beast Warrior badmuts silicone
TYR Beast Warrior badmuts silicone

TYR Beast Warrior badmuts silicone

LCSBST_001
Niet op voorraad
€ 10,95

De TYR Beast Warrior badmuts is gemaakt van hypoallergeen silicone. Deze badmuts heeft een stoere grafische print met de woorden Beast Warrior. De basiskleur van de badmuts is zwart met rode en witte letters. Met deze badmuts wordt je een opvallende verschijning in het zwembad.

Kleur
  • Donkerblauw
Maat

Omschrijving

De TYR Beast Warrior badmuts is moderne silicone badmuts van TYR met stoere grafische print. 

  • Gemaakt van 100% hypoallergeen silicone voor extra draagcomfort
  • Duurzaam en lichtgewicht, gaat lang mee

Product details

036702568432
036702568432

About TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.