TYR Comic Action badmuts silicone

TYR Comic Action badmuts silicone

LCSCOMIC_186
Op voorraad
€ 10,95

De TYR Comic Action badmuts is gemaakt van hypoallergeen silicone. Deze badmuts heeft stoere grafische striptekeningen. De basiskleur van de badmuts is wit met rood en geel. Met deze badmuts wordt je een opvallende verschijning in het zwembad.

Kleur
  • Wit
Maat

Omschrijving

De TYR Comic Action badmuts is moderne silicone badmuts van TYR met stoere grafische print. 

  • Gemaakt van 100% hypoallergeen silicone voor extra draagcomfort
  • Duurzaam en lichtgewicht, gaat lang mee

Reviews (0)

Geen reviews beschikbaar

Product details

5 Items
036702713733
036702713733

Over TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.