TYR Old Glory Flag badmuts silicone

TYR Old Glory Flag badmuts silicone

LCSUSG_100
Op voorraad
€ 10,95

Silicone badmuts met de Amerikaanse vlag in Retro look. De opdruk van de Amerikaanse vlag beslaat de hele badmuts. De badmuts is gemaakt van 100% silicone en is comfortabel, flexibel en eenvoudig op te zetten.

Kleur
  • Wit
Maat

Omschrijving

De silicone badmutsen van TYR zijn gemaakt van 100% silicone en zijn uiterst comfortabel en duurzaam. De badmutsen gaan lang mee en zijn dus ideaal voor trainingen en wedstrijden. De TYR Old Glory Flag badmuts heeft de Amerikaanse vlag als opdruk met een gave retro look. New York here we come!

Reviews (0)

Geen reviews beschikbaar

Product details

3 Items
036702224789
036702224789

Over TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.