Aqua Sphere Kaiman Lady transparant
Aqua Sphere Kaiman Lady transparant
Aqua Sphere Kaiman Lady transparant

Aqua Sphere Kaiman Lady transparant

EP1190043LC
Op voorraad
€ 20,95

De Aqua Sphere Kaiman Lady zwembril met transparante glazen staat goed aangeschreven onder open water zwemmers. De bril is een slag kleiner dan de originele Kaiman zwembril en met de vrolijke kleurdetails speciaal voor vrouwen.

Kleur
  • Roze
  • Paars
  • Turquoise

Omschrijving

De degelijk bril biedt goede bescherming, is lekvrij en kan voor langere tijd comfortabel gedragen worden. Met het 180 graden zichtsveld en de 100% UV bescherming kan deze bril niet ontbreken bij de serieuze en recreatieve open water zwemmer.

Door het ontwerp en de makkelijk aan te passen hoofdband is de Aqua Sphere Kaiman Lady zwembril naast het zwemmen in open water ook uitermate geschikt voor het zwemmen in het zwembad. De glazen van de bril zijn voorzien van een coating die krassen en het beslaan van de glazen tegen gaat. De zwembril wordt standaard geleverd met een hard plastic hoesje, waarin de bril makkelijk in meegenomen kan worden.

  • Makkelijk verstelbare hoofdband
  • Plexisol® lens
  • 100% UVA en UVB bescherming
  • 180 graden vrij rondom zicht
  • Krasbestendige en anti-fog coating

De Aqua Sphere Kaiman met getinte glazen

Reviews (0)

Geen reviews beschikbaar

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Ja
Spiegelend
Nee
Opbergen
Hard plastic verpakking
Neusbrug
Vast
Soort glas
Transparant
Vorm van het glas
Gebogen (180 graden)
Pasvorm
Comfortabel
2 Items
3664372168743
191649967578

Over Aqua Sphere

De zwembrillen van Aqua Sphere zijn van goede kwaliteit en kunnen gedragen worden tijdens trainingen en wedstrijden. Vooral in het open water zwemmen en triatlon zwemmen staan de brillen van Aqua Sphere bekend om hun goede prestaties. In 1998 is Aqua Sphere begonnen in het Italiaanse plaatsje Genoa. Op zoek naar meer comfort voor de zwemmer zijn door Aqua Sphere diverse ontwikkelingen in gang gezet. Een wijd blikveld met onbelemmerd zicht en makkelijk in te stellen hoofdbandjes zijn een paar voorbeelden van deze ontwikkelingen. Vandaag de dag is Aqua Sphere nog steeds bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van de zwembril. In samenwerking met topsporters worden steeds weer innovaties gedaan om de technologie, het comfort en de kwaliteit te verbeteren.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.