TYR Socket Rocket Mirrored
TYR Socket Rocket Mirrored

TYR Socket Rocket Mirrored

LGL2M_160
Niet op voorraad
€ 14,95

De TYR Socket Rocket Mirrored zwembril is de wereldwijde nummer één op het gebied van wedstrijdprestaties. Het traditionele Zweedse design heeft een extreem laag en gestroomlijnd profiel. De Mirrored toevoeging duidt op de speciale spiegelende glazen van deze zwembril.

Kleur
  • Clear
  • Zwart
  • Oranje
  • Geel

Omschrijving

Deze Zweedse zwembril biedt optimale performance bij zwemwedstrijden. De TYR Socket Rockets Mirrored is volledig in te stellen naar ieders persoonlijke pasvorm en wensen. De extra lage glazen hebben voor het comfort een dun laagje silicone. Door de precieze pasvorm is lekken bijna onmogelijk, ook bij de startduik van een zwemwedstrijd. De glazen hebben goede optische prestaties en bieden bescherming tegen UV-straling. De dubbele hoofdband van latex zorgt ervoor dat het brilletje altijd stevig blijft zitten.

  • Laag profiel geeft weinig weerstand en dus snellere tijden
  • Een zacht en dun laagje silicone is geïntegreerd in de glazen voor extra comfort en een betere afsluiting tegen het water
  • Verschillende neusbruggen mogelijk, zowel een harde als zachte neusbrug worden meegeleverd

De Socket Rockets 2.0 met normale glazen is hier te vinden.

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Nee
Spiegelend
Ja
Opbergen
Alleen zwembril
Neusbrug
Aanpasbaar
Soort glas
Spiegelend / Mirror
Vorm van het glas
Recht
Pasvorm
Klein en snel
FINA goedgekeurd
Ja
036702123815
036702123815

About TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.