Swim Secure FotoFlex zwembril
Swim Secure FotoFlex zwembril
Swim Secure FotoFlex zwembril
Swim Secure FotoFlex zwembril

Swim Secure FotoFlex zwembril

GO001/W
Op voorraad
€ 42,95

Bij Swim Secure weten ze waar open water zwemmers behoefte aan hebben. De nieuwe Swim Secure FotoFlex zwembril is precies wat je nodig hebt om je veiligheid in het open water nog verder te verbeteren. Goed zicht is van groot belang en met de meekleurende glazen van de FotoFlex zwembril heb je bij alle omstandigheden de juiste tint glazen.

Kleur
  • Zwart / Wit
  • Blauw / Zwart
  • Rood / Zwart
  • Geel / Zwart

Omschrijving

De enige zwembril die je ooit nog nodig hebt bij het zwemmen in open water. De Swim Secure FotoFlex zwembril is speciaal ontwikkeld om in alle omstandigheden optimaal te presteren. De meekleurende glazen zijn donker getint bij zonnige omstandigheden en doorzichtig bij bewolkt weer. 

De glazen bieden een breed zichtveld wat ideaal is om je omgeving in het open water goed in de gaten te kunnen houden. De straps zitten comfortabel en zijn makkelijk verstelbaar. Het one-size-fits-all frame is gemaakt van zacht silicone en zorgt voor een goede afsluiting rondom de ogen. Lekken van een zwembril behoort hiermee tot het verleden. 

De glazen zijn behandeld met een anti-fog coating, zijn UV- en krasbestendig. De zwembril komt met een hard plastic case die ervoor zorgt dat de zwembril in optimale conditie blijft en je seizoen na seizoen kunt blijven zwemmen.

  • Meekleurende glazen passen zich aan aan de omstandigheden
  • Anti-fog coating die beslaan zoveel mogelijk tegen gaan
  • Breed zichtveld voor open water zwemmen
  • Flexibel one-size-fits-all frame
  • UV- en krasbestendig
  • Geleverd in een case ter bescherming van de zwembril

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Ja
Spiegelend
Nee
Opbergen
Hard plastic verpakking
Neusbrug
Vast
Soort glas
Meekleurend
Vorm van het glas
Gebogen (180 graden)
1 Items
5060864030204

About Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.