Aqua Sphere Kaiman

De Aqua Sphere Kaiman is één van de best beoordeelde zwembrillen voor het zwemmen in open water. Maar ook in het zwembad is dit een heerlijk comfortabele zwembril. De Aqua Sphere Kaiman is verkrijgbaar in diverse kleuren en met verschillende soorten glazen. Ook is er een speciale dames variant van deze zwembril te koop.

De Aqua Sphere Kaiman wordt zowel op internationale fora als Nederlandse fora geprezen om zijn kwaliteit en comfort. Veel mensen gebruiken deze zwembril dan ook met plezier en het is de best verkochte zwembril van het merk Aqua Sphere.

Aqua Sphere Kaiman zwembril

De glazen van de Aqua Sphere Kaiman zwembril zijn licht gebogen. Dit resulteert in een blikveld van 180 graden. Ideaal voor wanneer zicht erg belangrijk is, zoals bij open water zwemmen. De glazen zijn behandeld met diverse beschermende coatings. De bril beschermt tegen UV-A en UV-B straling en zijn krasbestendig.

De Aqua Sphere Kaiman serie wordt onderverdeeld in zwembrillen met transparante glazen, getinte glazen en spiegelende glazen. Van elk type zijn weer verschillende kleurstellingen mogelijk. Hieronder staan alle soorten Aqua Sphere Kaiman zwembrillen op een rij.

Aqua Sphere logo

Aqua Sphere Kaiman met transparante glazen

Deze variant heeft transparante glazen en is ideaal voor gebruik in het zwembad of buiten bij donker weer. Er zijn diverse leuke kleurstellingen beschikbaar. De zwembril is verkrijgbaar in de standaard maat en in een kleinere maatvoering voor kinderen of dames.

Aqua Sphere Kaiman met getinte glazen

Deze variant heeft getinte glazen in een grijze, zwarte of gele kleur. Dit maakt deze variant ideaal voor alle omstandigheden in de buitenlucht. Deze bril is verkrijgbaar in twee maten. De standaard maat en een kleiner model voor kinderen of dames.

Aqua Sphere Kaiman met spiegelende glazen

Deze variant heeft spiegelende glazen en is daarmee goed te gebruiken bij fel en direct zonlicht. Daarnaast heeft deze zwembril natuurlijk een erg stoere look.

Aqua Sphere Kaiman met amberkleurige glazen

De Aqua Sphere Kaiman met amberkleurige glazen is ideaal voor bewolkte dagen. De gele glazen zorgen voor meer contrast, waardoor je ondanks, mistig en druilerig weer toch goed zicht hebt in het water.

Meer weten over de Aqua Sphere Kaiman zwembrillen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Speciale modellen voor vrouwen

Uiteraard is er van de Kaiman ook een speciale vrouwen variant, de Aqua Sphere Kaiman Lady. Deze zwembril is verkrijgbaar in twee soorten, met transparante glazen of getinte glazen. Voor een spiegelende variant kunnen de dames natuurlijk ook de gewone Kaiman Mirror variant kopen.

Het verschil tussen de gewone zwembril en de Lady variant is dat deze iets kleiner valt en natuurlijk vrolijke en vrouwelijke kleuren heeft.

Aqua Sphere Kaiman Lady met transparante glazen

Deze vrouwelijke variant heeft transparante glazen en is ideaal voor gebruik in het zwembad.

Aqua Sphere Kaiman Lady met getinte glazen

Deze vrouwelijke variant heeft getinte glazen met vrolijke kleuren. Dit maakt deze variant ideaal voor alle omstandigheden in de buitenlucht.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.