Zoggs Predator Flex Polarized Ultra

Zoggs Predator Flex Polarized Ultra

321847
Niet op voorraad
€ 49,95

De Zoggs Predator Flex Polarized Ultra zwembril heeft koperkleurige gepolariseerde glazen die niet alleen de refelecties op het water verminderen, maar ook blauw licht filteren. Bij bewolkte dagen levert dit een prachtig scherp beeld op. Ook is het dieptebeeld duidelijker, waardoor beter afstanden ingeschat kunnen worden. 

Omschrijving

Let op: De Zoggs Predator Flex 2.0 Polarized Ultra zwembril is ook verkrijgbaar. Deze opvolger heeft een groot aantal voordelen, maar ook een iets andere pasvorm.

Van Zoggs kennen we al lange tijd de gepolariseerde zwembril en ook de Clear View zwembril behoord bij menig zwemmer in het standaard assortiment. Door deze twee brillen te combineren is de unieke Zoggs Predator Flex Polarized Ultra ontstaan. Een unieke zwembril die de voordelen van gepolariseerde en CV glazen combineerd. Deze zwembril is genomineerd voor de Peak Performer Award van het Triathlon Plus magazine.

Gepolariseerd glazen zorgen bij fel zonlicht voor minder refelecties en schitteringen in het water. Bij bewolkte dagen filteren Clear View lensen het blauwe licht waardoor je een scherper zicht hebt. Met de Zoggs Predator Flex Polarized Ultra worden deze twee eigenschappen samengevoegd. Deze zwembril is Fina approved, waardoor deze bij elke wedstrijd gebruikt kan worden.

  • Gepolariseerde koperkleurige glazen die schittering en reflecties verminderen, ideaal voor buiten
  • Uniek 4 Flexpoint technologie voor extra frame flexibiliteit
  • CLT™ - Gebogen lens technologie met een onvertekend beeld van 180 graden
  • Groter frame zorgt voor een comfortabele zit
  • Fogbuster™ geïmpregneerde lenzen voor het langer zwemmen zonder beslagen glazen
  • Super zachte silicone afsluiting voor de ideale pasvorm
  • Makkelijk aan te passen siliconen hoofdband is sterkt, gaat lang mee en is comfortabel
  • Maximale UV bescherming

 4 Flexpoint technologie UV beschermign Gebogen lens technologie Beslaat niet Band met split

Reviews (0)

Geen reviews beschikbaar

Product details

Over Zoggs

De oorsprong van Zoggs bevind zich in Australië, waar de thuisbasis Sydney is. In 1992 was Zoggs het eerste merk dat standaard UV bescherming en gesplitste hoofdbanden op alle zwembrilletjes bood. Zoggs werd omarmd door de Australische zwemster Dawn Fraser. Het jaar daarop werd de "Zoggy seal" het icoon van de merk identiteit van Zoggs. Vandaag de dag is Zoggs een belangrijk wereldwijd merk van zwembrillen, trainingsbenodigdheden, zwemkleding en andere gerelateerde producten.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.